Totes les nostres varietats de cervesa Can Luar són elaborades de forma artesanal i amb els ingredients naturals, sense additius, ni conservants, ni colorants, algun d'ells conreat amb les nostres mans a les rodalies de la micro-cerveseria llúpols, blat i alguna malta especial.

Cerveses Can Luar no filtra ni pasteuritza les seves cerveses per mantenir l'estat pur dels sabors de la cervesa tradicional.

També cal tenir en compte que després de la seva maduració a baixes temperatures la segona fermentació o gasificació es realitza a l'ampolla. Totes les nostres cerveses tenen una resta de llevat procedent de la segona fermentació que és recomanable menysprear, en la mesura del possible, per poder gaudir d'una cervesa molt més cristal·lina i sense que el llevat emmascari les aromes i sabors que caracteritzen cadascuna de les varietats Can Luar.

Totes les nostres cerveses s'embotellen en format de 33cl. Es serveixen en caixes de 12 unitats i es poden combinar els seus gustos per tenir una caixa personalitzada per a cada consumidor. També es presenten en pack de 7 unitats on les combinacions es fan a mida.

Cerveses Can Luar també ofereix la possibilitat de personalitzar les etiquetes de les seves cerveses per a aquells clients que vulguin fer encàrrecs especials.