Benvinguts!

Us donem la benvinguda a cerveses Can Luar.

Cervesa Can Luar som una petita micro-cerveseria familiar on un projecte que vam inaugurar fa 4 anys s’ha convertit en una realitat, una realitat de cerveses ALE i Blat amb 6 varietats i on en el pròxim 2017 apareixeran 2 noves varietats

Totes les nostres varietats de cervesa Can Luar són elaborades de forma artesanal i amb els ingredients naturals, sense additius, ni conservants, ni colorants, algun d’ells conreat amb les nostres mans a les rodalies de la micro-cerveseria llúpols, blat i alguna malta especial.

Cerveses Can Luar no filtra ni pasteuritza les seves cerveses per mantenir l’estat pur dels sabors de la cervesa tradicional.

També cal tenir en compte que després de la seva maduració a baixes temperatures la segona fermentació o gasificació es realitza a l’ampolla. Totes les nostres cerveses tenen una resta de llevat procedent de la segona fermentació que és recomanable menysprear, en la mesura del possible, per poder gaudir d’una cervesa molt més cristal·lina i sense que el llevat emmascari les aromes i sabors que caracteritzen cadascuna de les varietats Can Luar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *